Number of the records: 1
Colonialism, the Subsequent Multiculturalisation of Britain, and Its Effect on British Cuisine
Title statement Colonialism, the Subsequent Multiculturalisation of Britain, and Its Effect on British Cuisine / Tomáš Habel Par.title Kolonialismus, následná multikulturalizace Británie a její vliv na britskou kuchyni Personal name Habel, Tomáš, (dissertant) Production 2023 Phys.des. 41 listů Note Vedoucí práce Martin Holland. Oponent Klára Kolinská. Název a text práce v anglickém jazyce Thesis note Bakalářská práce -- Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem, Pedagogická fakulta, 2023 Another responsib. Holland, Martin (thesis advisor)
Kolinská, Klára (opponent)Another responsib. Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem. Katedra anglistiky (degree grantor) Subj. Headings multikulturalismus * kolonialismus Subj. Headings Colonialismus Britská kuchyně kuchyně multikulturalizace historie Indie Čína čaj curry chicken tikka masala Královna Viktorie East India Company Britský Ráj Colonialism British cuisine cuisine Multiculturalisation history India China curry chicken tikka masala Queen Victoria East India Company British Raj Form, Genre bakalářské práce Conspect 316.7 - Sociologie kultury. Kulturní život UDC 316.72/.75 * 325 * (043)378.22 Country Česko Language angličtina URL https://portal.ujep.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=00191746 Document kind Diploma theses Call number Barcode Sublocation Volný výběr Info DA 15035 3300715035 sklad C In-Library Use Only
Number of the records: 1