Number of the records: 1  

ČSN 56 0116-7 (560116) Metody zkoušení pekařských výrobků

  1. Title statementČSN 56 0116-7 (560116) Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 7, Stanovení obsahu cukrů podle Schoorla
    PublicationPraha : Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví, 1995
    Phys.des.5 stran
    NoteDatum vydání normy je červenec 1995
    Subj. Headings pekařství * potravinářství * sacharidy
    Form, Genre technické normy
    Conspect664 - Potravinářský průmysl
    UDC664.6 * 547.454 * 612.396 * 613.263 * 577.114 * 663/664
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBooks
    Call numberBarcodeSublocationVolný výběrInfo
    NO 113300044199CH - Kadlečková Ing.In-Library Use Only