Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 9  
Váš dotaz: Věcné téma = "veřejné stravování"
  1. Marketingová strategie vybraného restauračního zařízení / Monika Farská   .  2015 . 93 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  2. Mobiliář pro veřejné stravování s použitím výrob. materiálů HI-MACS a fa.Kodreta [rukopis] / Lucie Smyslová   .  2010 . 45 l.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  3. Možnosti motivace a péče o pracovníky ve společnosti American Restaurants, a.s. : [rukopis] Renata Kozaňáková   .  2004 . 80 s., 11 s. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  4. Podnikatelská činnost ve stravování a hotelnictví / Jarmila Indrová, Zdenka Petrů, Martin Vaško   .  Praha :  Vysoká škola ekonomická,  1996 . 106 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000
  5. Podnikatelský projekt - stravovací středisko s cateringovými službami : [rukopis] Renáta Samcová   .  2003 . 43 s., 58 s. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  6. Podnikatelský záměr - vytvoření konkurenčního prostředí kolejím a menze : [rukopis] Aleš Holubec   .  1997 . 71 s., příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  7. Podnikatelský záměr - vytvoření konkurenčního prostředí kolejím a menze : [rukopis] Lukáš Kopecký   .  1997 . 78 s., příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  8. Specifika manažerského řízení a kalkulací v nadnárodní stravovací firmě : [rukopis] Renata Kozaňáková   .  2002 . 59 s., 8 s. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  9. Vliv pandemie COVID-19 na hospodaření gastronomických zařízení / Michaela Bóriková   .  2023 . 67 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.