Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 9  
Váš dotaz: Věcné téma = "syllable"
  1. Analýza schopností slabičného povědomí v předškolním věku / Lucie Petržílková   .  2018 . 49 listů, 12 nečíslovaných listů příloh
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  2. Slabika - její podstata a vývoj / [Autor:] Bohuslav Hála   .  Praha :  ČSAV,  1956 . 107, [1] s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad B30/000
  3. Slabika a její hranice v češtině / Pavel Šturm, Aleš Bičan   .  Praha : Univerzita Karlova, nakladatelství Karolinum, 2021 . 389 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr10/000
  4. Slabika a její hranice v češtině / Pavel Šturm, Aleš Bičan   .  Praha : Univerzita Karlova, nakladatelství Karolinum, 2021 . 1 online zdroj (389 stran)
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr01/000
    počítačový soubor
  5. Současné trendy ve výuce prvopočátečního čtení a psaní [rukopis] / Šárka Freigangová   .  2015 . 82 l.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  6. Soustava dlouhých slabik koncových v staré germánštině / napsal Josef Janko   .  V Praze :  Královská česká společnost nauk,  1903 . xi, 394 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad B10/000
  7. Temporální charakteristiky nepřipravených projevů žáků základní školy / Michaela Kafková   .  2019 . 71 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  8. Úvod do slabičné typologie / Markéta Ziková   .  Brno :  Masarykova univerzita,  2014 . 91 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr10/000
  9. Změny v časových charakteristikách řeči učitele českého jazyka v různých fázích vyučovací hodiny / Michaela Kafková   .  2022 . 120 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.