Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 7  
Váš dotaz: Věcné téma = "stravovací zařízení"
  1. Kulturně-historické a realizační předpoklady pro rozvoj cestovního ruchu na Šluknovsku [rukopis] / Jan Haubert   .  2012 . 79 l.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  2. Kvalitní stravování jako sociální služba / Marcela Vítková   .  Hradec Králové :  Gaudeamus,  2006 . 160 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad E10/000
  3. Mcdonaldizace společnosti / George Ritzer   .  Praha :  Academia,  1996 . 176 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000
  4. Polsko jako destinace pro český cestovní ruch = Poland as the Czech tourism destination / Andrea Slavíková   .  2015 . 75 listů, 23 nečíslovaných listů příloh
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  5. Rozšíření marketingové komunikace provozovny stravovacího zařízení na sociální síti / Lenka Trubáková   .  2023 . 74 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  6. Stravovací zvyklosti a potravinové preference 9-10 letých dětí v Žatci / [rukopis] Marcela Kleindienstová   .  2005 . 107 l., [47] l. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  7. Vliv elektronické evidence tržeb na změnu cen ve stravovacích zařízeních / Tereza Černá   .  2018 . 48 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.