Výsledky vyhledávání
- Antibiotika a jejich použití v potravinářství a zemědělství / Autoři: Miroslav Hejzlar, Bohumil Hylmar, Miloš Teplý . Praha : SNTL, 1980 . 282, [1] s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad E 1 0/0 0 0 - Boj proti drahotě v kuchyni / napsal V. Mladějovský . Praha : Jos. R. Vilímek, [1914] . 35 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace kat. historie FF 0 0/1 0 0 - ČSN 56 0116-7 (560116) Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 7, Stanovení obsahu cukrů podle Schoorla . Praha : Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví, 1995 . 5 stran
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace CH - Kadlečková Ing. 0 0/1 0 0 - Degradace organických barviv s využitím pokročilých oxidačních procesů / Natálie Rutarová . 2020 . 64 listů
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad C 0 0/1 0 0