Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 53  
Váš dotaz: Věcné téma = "potravinářství"
  1. Antibiotika a jejich použití v potravinářství a zemědělství / Autoři: Miroslav Hejzlar, Bohumil Hylmar, Miloš Teplý   .  Praha :  SNTL,  1980 . 282, [1] s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad E10/000
  2. Boj proti drahotě v kuchyni / napsal V. Mladějovský   .  Praha :  Jos. R. Vilímek,  [1914] . 35 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    kat. historie FF00/100
  3. Cukrářská výroba I   .  Nakladatelství Informatorium  2013 . 144
    Cukrářská výroba I
  4. Cukrářská výroba I   .  Nakladatelství Informatorium  2019 . 178
    Cukrářská výroba I
  5. Cukrářská výroba II   .  Nakladatelství Informatorium  2013 . 184
    Cukrářská výroba II
  6. Cukrářská výroba II   .  Nakladatelství Informatorium  2019 . 200
    Cukrářská výroba II
  7. Cukrářská výroba III   .  Nakladatelství Informatorium  2013 . 188
    Cukrářská výroba III
  8. Cukrářská výroba III   .  Nakladatelství Informatorium  2019 . 198
    Cukrářská výroba III
  9. ČSN 56 0116-7 (560116) Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 7, Stanovení obsahu cukrů podle Schoorla   .  Praha : Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví, 1995 . 5 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    CH - Kadlečková Ing.00/100
  10. Degradace organických barviv s využitím pokročilých oxidačních procesů / Natálie Rutarová   .  2020 . 64 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.