Výsledky vyhledávání
- Doba jedová / Anna Strunecká, Jiří Patočka . Praha : Triton, 2011 . 295 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad D 1 0/0 0 0 SV - Marková Mgr. 1 0/0 0 0 volný výběr 2 0/0 0 0 - Chemie potravin. 1 / Jan Velíšek . Tábor : Ossis, 2002 . xii, 331 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace volný výběr 1 0/0 0 0 - Chemie potravin. 1 / Jan Velíšek . Tábor : Ossis, 1999 . 328 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace CH - Nguyen dr. 0 0/1 0 0 - Chemie potravin. 2 / Jan Velíšek . Tábor : Ossis, 2002 . xv, 303 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace volný výběr 0 0/0 1 0 - Chemie potravin. 2 / Jan Velíšek . Tábor : Ossis, 1999 . 304 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace CH - Nguyen dr. 0 0/1 0 0 - Chemie potravin. 3 / Jan Velíšek . Tábor : Ossis, 2002 . xii, 343 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace volný výběr 0 0/0 1 0 - Chemie potravin. 3 / Jan Velíšek . Tábor : Ossis, 1999 . 342 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace CH - Nguyen dr. 0 0/1 0 0 - Laboratorní příručka analýzy potravin / [Autor:] Jiří Davídek a kol . Praha : SNTL, 1981 . 718, [1] s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad E 1 0/0 0 0 - Molekulární kuchyně, aneb, Molekuly, které vaříme, jíme a pijeme / Miroslav Raab . V Praze-Podlesí [i.e. Podlesí] : Dauphin, 2014 . 143 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace volný výběr 1 0/0 0 0 - Potravinová aditiva a jejich toxicita [rukopis] / Eva Vaverková . 2009 . 54 l., [3] l. příl.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad C 0 0/1 0 0