Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 13  
Váš dotaz: Věcné téma = "potravinářská chemie"
  1. Doba jedová / Anna Strunecká, Jiří Patočka   .  Praha :  Triton,  2011 . 295 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000
    SV - Marková Mgr.10/000
    volný výběr20/000
  2. Chemie potravin. 1 / Jan Velíšek   .  Tábor :  Ossis,  2002 . xii, 331 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr10/000
  3. Chemie potravin. 1 / Jan Velíšek   .  Tábor :  Ossis,  1999 . 328 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    CH - Nguyen dr.00/100
  4. Chemie potravin. 2 / Jan Velíšek   .  Tábor :  Ossis,  2002 . xv, 303 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr00/010
  5. Chemie potravin. 2 / Jan Velíšek   .  Tábor :  Ossis,  1999 . 304 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    CH - Nguyen dr.00/100
  6. Chemie potravin. 3 / Jan Velíšek   .  Tábor :  Ossis,  2002 . xii, 343 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr00/010
  7. Chemie potravin. 3 / Jan Velíšek   .  Tábor :  Ossis,  1999 . 342 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    CH - Nguyen dr.00/100
  8. Laboratorní příručka analýzy potravin / [Autor:] Jiří Davídek a kol   .  Praha :  SNTL,  1981 . 718, [1] s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad E10/000
  9. Molekulární kuchyně, aneb, Molekuly, které vaříme, jíme a pijeme / Miroslav Raab   .  V Praze-Podlesí [i.e. Podlesí] :  Dauphin,  2014 . 143 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr10/000
  10. Potravinová aditiva a jejich toxicita [rukopis] / Eva Vaverková   .  2009 . 54 l., [3] l. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.