Výsledky vyhledávání

  1. ČSN 56 0116-7 (560116) Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 7, Stanovení obsahu cukrů podle Schoorla   .  Praha : Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví, 1995 . 5 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    CH - Kadlečková Ing.00/100
  2. Marketingová strategie pekárny Pekola, spol. s r. o. : [rukopis] Vlasta Rousová   .  2003 . 47 s., 4 s. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  3. Marketingová strategie společnosti Inpeko, spol. s r.o., v podmínkách přibližování ČR k EU : [rukopis] Auervek Martin   .  1998 . 57 s., 21 s. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  4. Marketingová studie INPEKO, spol. s .r.o. : [rukopis] Marie Tomčová   .  1999 . 72 s., 4 s. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  5. Minimalizace nákladů velkých pekáren v systému řetězců : [rukopis] Libor Šubrt   .  2002 . 53 s., 25 s. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  6. Optimalizace materiálových požadavků výroby velkých pekáren : [rukopis] Libor Šubrt   .  2004 . 65 s., 18 s. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  7. Účtování zásob a jejich evidence [rukopis] / Martina Příbová   .  2012 . 68 l., [22] l. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  8. Ukrojte si u nás : kapitoly z dějin chleba / Josef Staněk ; [il. Ivana Fialová ; vazba a graf. úprava Petr Kubát]   .  Praha :  Práce,  1989 . 283 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad E10/000
    kat. historie FF00/100