Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 26  
Váš dotaz: Věcné téma = "identita organizace"
  1. Brand building : budování obchodní značky : vytvoření silné značky a její úspěšné zavedení na trh / David A. Aaker ; [překlad Vilém Jungmann]   .  Brno :  Computer Press,  2003 . xiv, 312 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr10/000
  2. CI.CZ 1990-2007 : firemní styl v České republice / [autoři textů Alan Záruba, Michal Richtr, Dagmar Koudelková]   .  Praha :  CI.CZ : Ogilvy CID,  2008 . 234 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr10/000
  3. Corporate identity [rukopis] / Lenka Popelková   .  2009 . 26 l.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  4. Corporate identity a corporate design : [rukopis] unisex perfume 69 / Žaneta Matějková   .  2006 . 32 l., [32] l. obr. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  5. Corporate identity Kavárny u Kina [rukopis] / Monika Mizeráková   .  2011 . 27 l.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  6. Corporate identity Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem / [rukopis] Ivo Svejkovský   .  2004 . 25 l.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  7. Corporate identity set / Michal Kotyza, Ondřek Kafka   .  Praha :  Kafka design,  c2006 . 64 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000
  8. Corporate identity studentského sdružení pro design Natruc / [rukopis] Jiří Pálka   .  2004 . 29 l.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  9. Czech Republic corporate identity / Adéla Zemanová   .  Liberec Economic Forum.Liberec Economic Forum 2009.s. 422-431.
    článek
  10. Design a psi [rukopis] / Karolína Meisterová   .  2011 . 33 l.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.