Výsledky vyhledávání

  1. Aktuální poznatky v oblasti jakosti zemědělské a potravinářské produkce : sborník referátů z konference s mezinárodní účastí konané v Brně ve dnech 7.-8. listopadu 2001 / ed. Barbora Badalíková ; vyd. Výzkumný ústav pícninářský, Troubsko u Brna   .  Troubsko u Brna :  Výzkumný ústav pícninářský,  2001 . 282 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr01/000
    kniha
  2. Aktuální změny ve spotřebitelské poptávce po potravinách : (výzkum veřejného hospodářského mínění o stravování a spotřebě potravin obyvatelstva ČR) / Jindřich Krejčí, Olga Štiková ; Výzkumný ústav zemědělské ekonomiky Praha   .  Praha :  Výzkumný ústav zemědělské ekonomiky,  2002 . 56 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr01/000
    kniha
  3. Alergie z potravin / Alexandra Kvasničková ; vyd. Ústav zemědělských a potravinářských informací, Praha   .  Praha :  Ústav zemědělských a potravinářských informací,  1998 . 60 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000
  4. Alternativní potravinové sítě - česká cesta / Jan Spilková a kol.   .  Praha : Univerzita Karlova, nakladatelství Karolinum, 2016 . 184 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr10/000
  5. Aluminium in food and the environment : The proceedings of a symposium organised by the Environment and Food Chemistry Groups of the Industrial Division of the Royal Society of Chemistry, London, 17th May 1988 / [edited by] R. Massey, D. Taylor   .  Cambridge :  Royal Society of Chemistry,  1989 . 108 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000
  6. Better training for safer food : annual report 2008   .  Luxembourg :  Office for Official Publications of the European Communities,  2009 . 75 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    Evrop. dok. středisko10/000
  7. Better training for safer food : annual report 2009   .  Luxembourg :  Office for Official Publications of the European Communities,  2010 . 80 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    Evrop. dok. středisko10/000
  8. Biopotraviny : hodnocení kvality, zpracování a marketing / Jan Moudrý, Jaroslav Prugar   .  Praha :  Ministerstvo zemědělství České republiky,  2002 . 34 s., 2 s. text. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr01/000
    Biopotraviny
  9. The emerging global food system : public and private sector issues / ed. Gerald E. Gaull, Ray A. Goldberg   .  New York :  Wiley and Sons,  1993 . 252 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000
  10. 10.Food

    Food : from farm to fork statistics /   .  Luxembourg : Luxembourg  Publications Office of the European Union, Publications Office of the European Union  2011 . 164 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    Evrop. dok. středisko10/000