Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 13  
Váš dotaz: Věcné téma = "bílkoviny"
  1. Biophysical characterization of proteins in developing biopharmaceuticals / edited by Damian J. Houde, Steven A. Berkowitz   .  Amsterdam ; Oxford, UK ; Cambridge, MA : Elsevier, [2020]  ©2020 . 1 online zdroj (xx, 565 stran)
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    elektronické knihy01/000
    počítačový soubor
  2. Cesta k syntéze bílkovin / Vadim Tichonovič Ivanov ; Alexej Nikolajevič Šamin ; z ruš. přel. Magdalena Rejholcová ; graf. úprava Miroslava Kupková   .  Praha :  SNTL,  1988 . 139 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad E10/000
  3. Comprehensive biophysics. Volume 3, The folding of proteins and nucleic acids / editor-in-chief Edward H. Egelman ; volume editor Valerie Daggett   .  Amsterdam :  Elsevier,  c2012 . xxi, 335 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    BI - Malý J. Mgr.00/100
    volný výběr10/000
  4. Comprehensive biophysics. Volume 6, Channels / editor-in-chief Edward H. Egelman ; volume editor Mauricio Montal   .  Amsterdam :  Elsevier,  c2012 . xxi, 245 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    BI - Malý J. Mgr.00/100
    volný výběr10/000
  5. Dodržování zdravé výživy ve vytrvalostním běhu [rukopis] / Michaela Lisá   .  2010 . 65 l. [6] l. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  6. Identifikace inhibitorů proteáz : autoreferát disertační práce / doktorand Lenka Hanusová   .  České Budějovice :  Jihočeská univerzita. Zemědělská fakulta,  2008 . 35 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000
  7. Krmná hodnota pšenice (Triticum sativum) z konvenčního a ekologického systému pěstování = Feeding value of wheat (Tritium sativum) from conventional and ecological system of cultivation / Zdenek Mudřík ... [et al.]   .  Ekologické zemědělství 2007 Ekologické zemědělství (konference.s. 93-95.
    článek
  8. Proteins : concepts in biochemistry / Paulo Almeida   .  London ; New York : Garland Science, Taylor & Francis Group, [2016]  ©2016 . xvii, 395 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr10/000
  9. Rozšíření spektra rostlinných produktů z ekologického zemědělství pro dietu při celiakii = Widening of spectra plant products from organic farming for gluten-free diet in coeliac disease / Ivana Capouchová, Jiří Petr, Lucie Krejčířová   .  Ekologické zemědělství 2007 Ekologické zemědělství (konference.s. 82-84.
    článek
  10. Skladba bílkovin a kvalita ozimé pšenice z ekologického a konvenčního způsobu pěstování = Protein composition and quality of winter wheat from ecological and conventional farming / Lucie Krejčířová, Ivana Capouchová, Jiří Petr   .  Ekologické zemědělství 2007 Ekologické zemědělství (konference.s. 76-78.
    článek

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.