Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 91  
Váš dotaz: Věcné téma = "Food industry and trade"
  1. AgExporter [elektronický zdroj] / U.S. Dept. of Agriculture, Foreign Agricultural Service.   .  [Washington, D.C.] :  U.S. Dept. of Agriculture, Foreign Agricultural Service,  -[2004]
    časopis
  2. Agriculture in the United Kingdom [elektronický zdroj] / Ministry of Agriculture, Fisheries and Food.   .  London :  H.M.S.O.,  1989- . v.
    časopis
  3. American journal of food technology [elektronický zdroj].   .  [New York] :  Academic Journal
    časopis
  4. Antibiotika a jejich použití v potravinářství a zemědělství / Autoři: Miroslav Hejzlar, Bohumil Hylmar, Miloš Teplý   .  Praha :  SNTL,  1980 . 282, [1] s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad E10/000
  5. Boj proti drahotě v kuchyni / napsal V. Mladějovský   .  Praha :  Jos. R. Vilímek,  [1914] . 35 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    kat. historie FF00/100
  6. Brazilian journal of food technology [elektronický zdroj] = Revista brasileira de tecnologia de alimentos.   .  Campinas :  Instituto de Tecnologia de Alimentos,  1998- . v.
    časopis
  7. Critical reviews in food science& nutrition [elektronický zdroj].   .  [Boca Raton, FL] :  CRC Press
    časopis
  8. Czech journal of food science [elektronický zdroj] = Potravinářské vědy / Ústav zěmědělských a potravinařských informací.   .  Praha, Czech Republic :  Česka akademie zemědělských věd,  c1998- . v.
    časopis
  9. ČSN 56 0116-7 (560116) Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 7, Stanovení obsahu cukrů podle Schoorla   .  Praha : Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví, 1995 . 5 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    CH - Kadlečková Ing.00/100
  10. Degradace organických barviv s využitím pokročilých oxidačních procesů / Natálie Rutarová   .  2020 . 64 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.