Výsledky vyhledávání

  1. Marketingová strategie vybraného restauračního zařízení / Monika Farská   .  2015 . 93 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  2. Mobiliář pro veřejné stravování s použitím výrob. materiálů HI-MACS a fa.Kodreta [rukopis] / Lucie Smyslová   .  2010 . 45 l.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  3. Možnosti motivace a péče o pracovníky ve společnosti American Restaurants, a.s. : [rukopis] Renata Kozaňáková   .  2004 . 80 s., 11 s. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  4. Podnikatelský projekt - stravovací středisko s cateringovými službami : [rukopis] Renáta Samcová   .  2003 . 43 s., 58 s. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  5. Podnikatelský záměr - vytvoření konkurenčního prostředí kolejím a menze : [rukopis] Aleš Holubec   .  1997 . 71 s., příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  6. Podnikatelský záměr - vytvoření konkurenčního prostředí kolejím a menze : [rukopis] Lukáš Kopecký   .  1997 . 78 s., příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  7. Specifika manažerského řízení a kalkulací v nadnárodní stravovací firmě : [rukopis] Renata Kozaňáková   .  2002 . 59 s., 8 s. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100