Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 8  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^ujep_us_auth a0020954 xkni^"
  1. Česká sborová tvorba 1800-1950 / Stanislav Pecháček   .  Praha :  Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta,  2002 . 303 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr20/000
  2. Česká sborová tvorba 20. století : analytické stylové sondy / Miloš Hons   .  Ústí nad Labem :  Univerzita J.E. Purkyně,  2000 . 221 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr10/000
  3. Česká sborová tvorba II : (baroko a klasicismus) / Stanislav Pecháček   .  Praha :  Univerzita Karlova v Praze, Pedagogická fakulta,  2012 . 198 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr10/000
  4. Česká sborová tvorba III/A (od poloviny 20. století) / Stanislav Pecháček   .  Praha : Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta, 2017 . 412 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr10/000
  5. Lidová píseň a sborová tvorba / Stanislav Pecháček   .  Praha :  Karolinum,  2010 . 317 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    elektronické knihy01/000
    HV - Hána Mgr.00/100
    volný výběr10/000
  6. Od folklorních kořenů po soudobou hudbu : sborová tvorba Jiřího Pavlici / Pavel Režný   .  Olomouc :  Univerzita Palackého v Olomouci,  2006 . 196 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad F10/000
    volný výběr10/000
  7. Sborový zpěv a řízení sboru II. 2., Příklady interpretačních analýz / Jiří Kolář, Ivana Štíbrová   .  Netolice :  Jc-Audio,  c2011 . 56 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr10/000
  8. Sborový zpěv a řízení sboru II. 3., Přílohy k interpretačním analýzám / Jiří Kolář, Ivana Štíbrová   .  Netolice :  Jc-Audio,  2011 . 56 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr10/000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.