Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^ujep_us_auth a0020033 xvyp^"
  1. Marketingová strategie vybraného restauračního zařízení / Monika Farská   .  2015 . 93 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  2. Názvy restauračních a ubytovacích zařízení ve zvolených oblastech : srovnávací materiálová studie [rukopis] / Gabriela Fischerová   .  2008 . 99 l.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  3. Podnikatelský záměr k vybudování bezlepkové restaurace [rukopis] / Michaela Brychtová   .  2014 . 83 l., [18] l. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  4. Tvorba podnikatelského plánu restaurace KiNo v Kryrech a možnosti zlepšení budoucího vývoje [rukopis] / Hana Bodiová   .  2012 . 61 l., [25] l. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  5. Vplyv reklamy na sociálnych sieťach na správanie zákazníka vo vybranej reštaurácii / Michaela Ilková   .  2020 . 74 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.