Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 7  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^ujep_us_auth a0018327 xvyp^"
  1. Degradace organických barviv s využitím pokročilých oxidačních procesů / Natálie Rutarová   .  2020 . 64 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  2. Návrh změn v sortimentu kopečkové zmrzliny a jejich následný dopad na chování odběratelů firmy GMG s.r.o. : [rukopis] Tomáš Hrzán   .  2003 . 76 s., 11 s. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C01/000
    kniha
  3. Příčiny poruchovosti výrobní linky ve firmě CzechPak Manufacturing, s. r. o. / Daniel Kendík   .  2017 . 57 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  4. Rozkrádání socialistického majetku v potravinářských a stravovacích zařízení na Děčínsku mezi lety 1977 - 1983 / Stanislava Hvězdová   .  2015 . 123 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  5. Rozvoj multifunkčního zemědělství v Severozápadním regionu před a po vstupu ČR do EU : [rukopis] Iva Kršková   .  2006 . 53 l., 9 l. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  6. Simultánní stanovení potravinářských barviv s využitím UV/Vis spektrofotometrie / Martin Špinka   .  2017 . 55 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  7. Vyklepávání čokoládových produktů z forem / Vít Novotný   .  2015 . 54 listů, 2 nečíslované listy volných příloh
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C10/000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.