Výsledky vyhledávání

  1. Biopotraviny a jejich odbyt v restauračním zařízení [rukopis] / Kateřina Levá   .  2010 . 70 l., [10] l. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  2. Marketingový plán tematicky zaměřeného Café Baru "PlayCafé" / Vojtěch Švarc   .  2017 . 79 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  3. Názvy restauračních zařízení v Pardubicích, jejich motivace a klasifikace [rukopis] / Eliška Cynybulková   .  2010 . 109 l. [31] l. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  4. Problematika postavení pracovního asistenta v chráněné kavárně Bárka kafe v Ústí nad Labem [rukopis] = Position problems of the working assistant in the protected café Bárka kafe in Ústí nad Labem / Danuše Bartoňová   .  2010 . 92 l., [10] l. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100