Výsledky vyhledávání
- Better training for safer food : annual report 2008 . Luxembourg : Office for Official Publications of the European Communities, 2009 . 75 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace Evrop. dok. středisko 1 0/0 0 0 - Better training for safer food : annual report 2009 . Luxembourg : Office for Official Publications of the European Communities, 2010 . 80 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace Evrop. dok. středisko 1 0/0 0 0 - Lebensmittel-Mikrobiologie / Johannes Krämer . Stuttgart : Ulmer, 1987 . 272 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad D 1 0/0 0 0 - Legislativa a kontrola potravin / Tomáš Komprda . Brno : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 1999 . 169 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad D 1 0/0 0 0 - Metody detekce patogenních mikroorganismů v potravinách / Eva Jičínská, Jana Havlová . Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1996 . 115 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad D 1 0/0 0 0 - Prüfung von Lebensmittelproben zum Nachweis der Behandlung mit ionisierender Strahlung / C. Strachotinsky, J. Kozuh-Schneeberger ; Hrsg. Österreich. Bundesministerium für Gesundheit, Sport und Konsumentenschutz, Wien . Wien : Bundesministerium für Gesundheit, Sport und Konsumentenschutz, 1992 . 1 sv. (růz. stránkování)
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad D 1 0/0 0 0 - Systémy zajišťování jakosti a provádění kontroly v potravinářství : výběr z potravinářské literatury / sestavila Irena Suková . Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1997 . 87 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad D 1 0/0 0 0 - Zdravotní nezávadnost potravin / [kolektiv autorů ; uspořádala Jaroslava Šindelářová] . Praha : Ministerstvo životního prostředí ČR ve spolupráci s Centrem ekologických informací v Zemědělském nakl. Brázda, 1991 . 143 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad D 2 0/0 0 0 sklad E 1 0/0 0 0