Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 12  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^ujep_us_auth a0009876 xcla^"
  1. Alkylácia benzénu s 1-dodecénom na dealuminovaných zeolitoch Y v prietokovom reaktore / Michal Horňáček, Pavol Hudec, Agáta Smiešková   .  Aprochem 2009 Aprochem 2009.s. 1181-1188.
    článek
  2. High-temperature processing and recovery of Cu catalyst promoter / Mária Čarnogurská, Marián Lázár, Miroslav Příhoda, Blanka Skočilasová, Peter Kurilla, Jiří Marek   .  Manufacturing Technology.Vol. 18, no. 1, strana 22-28.
    High-temperature processing and recovery of Cu catalyst promoter
  3. Katalytická oxidácia amínov / Karol Rakottyay, Alexander Kaszonyi   .  Aprochem 2009 Aprochem 2009.s. 1226-1230.
    článek
  4. Kvartérní amoniové sole jako aditiva, reakční a imobilizační média při asymetrických hydrogenacích / Tomáš Floriš, Petr Klusoň, Mark J. Muldoon   .  Aprochem 2010.1. díl, s. 1192-1196.
    článek
  5. Možnosti eliminácie negatívneho vplyvu nečistôt v difenylamíne na priebeh syntézy fenotiazínu / Peter Toman ... [et al.]   .  Aprochem 2010.1. díl, s. 1267-1272.
    článek
  6. Nový polyuretánový katalyzátor / Marta Matisová ... [et al.]   .  Aprochem 2009 Aprochem 2009.s. 1260-1265.
    článek
  7. Produkty krakovania opotrebovaných rastlinných olejov a živočíšnych tukov ako kvapalné motorové palivá a ich zložky / Ján Cvengroš ... [et al.]   .  Aprochem 2010.1. díl, s. 1425-1432.
    článek
  8. Příprava Pd/Al2O3 katalyzátorů pomocí mikroemulzního systému / Jan Patera ... [et al.]   .  Aprochem 2010.1. díl, s. 1204-1205.
    článek
  9. Štúdium prípravy aminoéterov, potenciálnych katalyzátorov pri výrobe polyuretánov / Alexander Kaszonyi, Andrej Podmaka   .  Aprochem 2009 Aprochem 2009.s. 1254-1259.
    článek
  10. Využití ionexových katalyzátorů při výrobě bionafty z méně kvalitních surovin / Karel Jeřábek, Ladislav Holub, Libuše Hanková   .  Aprochem 2010.1. díl, s. 1359-1362.
    článek

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.