Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 14  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^ujep_us_auth 0183655 xvyp^"
  1. Analýza vlivu 3D tisku na vybrané vlastnosti zvolených kompozitních materiálů na bázi PET, ABS a RESIN / Ladislav Sláma   .  2024 . 63 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  2. Generátor značkovacích částic pro vizualizaci proudění / Pavel Kučera   .  2020 . 28 listů
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  3. Mikrofluidní kultivační systém pro 3D buněčné kultury / Vojtěch Trnka   .  2020 . 82 listů
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  4. Modelování procesu tisku na laserové tiskárně ve 3d studio max [rukopis] / Tomáš Novotný   .  2014 . 71 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  5. Možnosti fotografie a 3D grafiky, vizualizace v reklamě / Václav Koníček   .  2019 . 45 listů
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  6. Návrh a sestavení 3D tiskárny / Pavel Svoboda   .  2019 . 69 listů
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  7. Návrh a výroba modelu Stirlingova motoru / Petr Kunt   .  2019 . 46 listů
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  8. Návrh designu tvarově členitého obalu z nasávané kartonáže / Iveta Rezáková   .  2023 . 69 listů
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  9. Návrh průmyslové 3D tiskárny / Jakub Novák   .  2020 . 62 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  10. Technologické inovativní trendy v gastronomii / Lucie Kittlová   .  2020 . 43 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.