Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^ujep_us_auth m0574542^"
  1. Český kras : klíč k české krajině : skály, voda a čas / Karel Žák, Martin Majer, Václav Cílek   .  Praha :  Academia,  2014 . 273 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr20/000
  2. Holocenní vápence a krasový pramen ve Svatém Janu pod Skalou v Českém krasu / Karel Žák ... [et al.]   .  Praha :  Český geologický ústav,  2001 . 135 s., [8] s. obr. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr01/000
    Holocenní vápence a krasový pramen ve Svatém Janu pod Skalou v Českém krasu
  3. Příroda Berouna : mezi Českým krasem a Křivoklátskem / Karel Žák, Petr Budil, Michal Hejna, Jan Holeček, Martin Majer, Libor Elleder, Lucie Juřičková, Štěpán Manda, Josef Mottl, Štěpánka Podroužková, Jindřich Prach, Jiří Sejkora, David Svoboda, Pavel Špryňar, Zuzana Tasáryová, František Veselovský, Jaroslav Veselý, Jan Wagner ; s doslovem Václava Cílka   .  [Beroun] : Machart : město Beroun ; [Tetín] : Vlastivědný spolek Petrbok : 2023 . 303 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr10/000
  4. Srdce Českého krasu : Obec Srbsko a krajina v jejím okolí / Karel Žák, Václav Cílek, Martin Majer, Jaroslav Bastl, Vladimír Bláha, Petr Budil, Stanislav Čermák, Milan Dušek, Miloš Garkisch, Michal Hejna, Petr Heřman, Ivan Horáček, Lucie Juřičková, Pavel Moravec, Štěpánka Podroužková, Jan Pohunek, Milan Řezáč, Karel Sklenář, Daniel Stolz, David Svoboda, Pavel Špryňar, Jaroslav Veselý, Jan Wagner   .  Praha : Dokořán, 2021 . 299 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr10/000
  5. Stable Isotopes and Fluid Inclusions in Hydrothermal Deposits: The Příbram ore Region / Karel Žák ; Petr Dobeš   .  Praha :  Academia,  1991 . 109 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.