Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 11  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^ujep_us_auth m0569339^"
  1. Analýza potravin / Jiří Davídek, Jan Velíšek   .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická,  1992 . 122 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D20/000
  2. Analýza potravin / Jiří Davídek, Jan Velíšek ; vyd. Vysoká škola chemicko-technologická, Praha   .  Praha :  VN MON,  1988 . 122 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D40/000
  3. Chemie potravin. 1 / Jan Velíšek   .  Tábor :  Ossis,  2002 . xii, 331 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr10/000
  4. Chemie potravin. 1 / Jan Velíšek   .  Tábor :  OSSIS,  1999 . 328 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D20/000
  5. Chemie potravin. 1 / Jan Velíšek   .  Tábor :  Ossis,  1999 . 328 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    CH - Nguyen dr.00/100
  6. Chemie potravin. 2 / Jan Velíšek   .  Tábor :  Ossis,  2002 . xv, 303 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr00/010
  7. Chemie potravin. 2 / Jan Velíšek   .  Tábor :  Ossis,  1999 . 304 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    CH - Nguyen dr.00/100
  8. Chemie potravin. 2 / Jan Velíšek   .  Tábor :  OSSIS,  1999 . 304 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D20/000
  9. Chemie potravin. 3 / Jan Velíšek   .  Tábor :  Ossis,  2002 . xii, 343 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr00/010
  10. Chemie potravin. 3 / Jan Velíšek   .  Tábor :  OSSIS,  1999 . 342 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D20/000

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.