Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 8  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^ujep_us_auth m0551914^"
  1. Biopotraviny : hodnocení kvality, zpracování a marketing / Jan Moudrý, Jaroslav Prugar   .  Praha :  Ministerstvo zemědělství České republiky,  2002 . 34 s., 2 s. text. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr01/000
    Biopotraviny
  2. Ekologická optimalizace rostlinné výroby / Milan Vach, František Vrkoč, Josef Šimon, Jaroslav Prugar ; vyd. Ústav zemědělských a potravinářských informací, Praha   .  Praha :  Ústav zemědělských a potravinářských informací,  1996 . 32 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000
  3. Jakost rostlinných produktů konvenčního a ekologického zemědělství : (studijní zpráva) / Jaroslav Prugar ; vyd. Ústav zemědělských a potravinářských informací   .  Praha :  Ústav zemědělských a potravinářských informací,  1994 . 48 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000
  4. Kumulácia dusičnanov v zeleninách : Príčiny a východiská / Zost. Jaroslav Prugar   .  Bratislava :  Výskumný ústav pôdoznalectva a výživy rastlín, Pobočka ČSVTS pri VÚPVR,  1986 . 96 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad E10/000
  5. Kvalita rostlinných produktů / Jaroslav Prugar a kol. ; vyd. Československá akademie zemědělská, Praha   .  Praha :  Československá akademie zemědělská,  1990 . 66 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000
  6. Kvalita rostlinných produktů ekologického zemědělství : (studijní zpráva) / Jaroslav Prugar ; vyd. Ústav zemědělských a potravinářských informací, Praha   .  Praha :  Ústav zemědělských a potravinářských informací,  1999 . 79 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr01/000
    Kvalita rostlinných produktů ekologického zemědělství
  7. Vliv agrotechniky na obsah dusičnanů v zelenině a bramborách : (studijní zpráva) / Jaroslav Prugar, Věra Hadačová ; vyd. Ústav zemědělských a potravinářských informací, Praha   .  Praha :  Ústav zemědělských a potravinářských informací,  1995 . 52 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D20/000
  8. Vliv výživy dusíkem na kumulaci dusičnanů v zelenině : (studijní zpráva) / Jaroslav Prugar, Věra Hadačová ; [vyd.] Ústav zemědělských a potravinářských informací   .  Praha :  Ústav zemědělských a potravinářských informací,  1994 . 59 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.