Výsledky vyhledávání
- Biopotraviny : hodnocení kvality, zpracování a marketing / Jan Moudrý, Jaroslav Prugar . Praha : Ministerstvo zemědělství České republiky, 2002 . 34 s., 2 s. text. příl.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace volný výběr 0 1/0 0 0 - Ekologická optimalizace rostlinné výroby / Milan Vach, František Vrkoč, Josef Šimon, Jaroslav Prugar ; vyd. Ústav zemědělských a potravinářských informací, Praha . Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1996 . 32 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad D 1 0/0 0 0 - Jakost rostlinných produktů konvenčního a ekologického zemědělství : (studijní zpráva) / Jaroslav Prugar ; vyd. Ústav zemědělských a potravinářských informací . Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1994 . 48 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad D 1 0/0 0 0 - Kumulácia dusičnanov v zeleninách : Príčiny a východiská / Zost. Jaroslav Prugar . Bratislava : Výskumný ústav pôdoznalectva a výživy rastlín, Pobočka ČSVTS pri VÚPVR, 1986 . 96 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad E 1 0/0 0 0 - Kvalita rostlinných produktů / Jaroslav Prugar a kol. ; vyd. Československá akademie zemědělská, Praha . Praha : Československá akademie zemědělská, 1990 . 66 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad D 1 0/0 0 0 - Kvalita rostlinných produktů ekologického zemědělství : (studijní zpráva) / Jaroslav Prugar ; vyd. Ústav zemědělských a potravinářských informací, Praha . Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1999 . 79 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace volný výběr 0 1/0 0 0 - Vliv agrotechniky na obsah dusičnanů v zelenině a bramborách : (studijní zpráva) / Jaroslav Prugar, Věra Hadačová ; vyd. Ústav zemědělských a potravinářských informací, Praha . Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1995 . 52 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad D 2 0/0 0 0 - Vliv výživy dusíkem na kumulaci dusičnanů v zelenině : (studijní zpráva) / Jaroslav Prugar, Věra Hadačová ; [vyd.] Ústav zemědělských a potravinářských informací . Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1994 . 59 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad D 1 0/0 0 0