Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 21  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^ujep_us_auth m0545556^"
  1. Digitální zpracování signálů při sondových měřeních v nízkoteplotním plazmatu / [rukopis] Zdeněk Falář   .  1998 . 69 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  2. Hodnocení efektivity lineárního urychlovače z pohledu zdravotnického zařízení [rukopis] / Tomáš Husár   .  2023 . 85
    kniha
  3. Měření indexu lomu plynů / [rukopis] Daniela Marková   .  2000 . 67 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  4. Měření základních parametrů vakuové aparatury [rukopis] / Pavla Rosolová   .  1988 . 62 l.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  5. Modelování fyzikálních jevů v obecné fyzice III pomocí systému Famulus [rukopis] / Jitka Snížková   .  1994 . 73 listů, 112 listů příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  6. Modelování interakce chemicky aktivního plazmatu s vnořenými pevnýmilátkami [rukopis] / Pavel Černý   .  2011 . 106 l.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  7. Modelování průchodu světla optickými soustavami [rukopis] / Gabriela Jonášová   .  1997 . 42 listů, příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  8. Modelování světla při průchodu anizotropním prostředím pomocí systému famulus / [rukopis] Jana Meniuková   .  1998 . 34, 9, 14 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  9. Možnosti použití fraktální analýzy při hodnocení strukturních vlastností povrchu [rukopis] / Jan Dragan   .  1999 . 42 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  10. Podpora výuky kmitů pomocí počítače [rukopis] / František Kuchař   .  1991 . 63 l.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.