Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 8  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^ujep_us_auth m0513766^"
  1. Einführung in die Literaturtheorie / Terry Eagleton ; aus dem Englischen von Elfi Bettinger und Elke Hentschel   .  Stuttgart : J.B. Metzler, 1997 . viii, 260 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    kat. germanistiky FF (mediotéka)00/100
  2. Idea kultury / Terry Eagleton ; [z anglického originálu ... přeložil Jan Balabán]   .  Brno :  Host,  2001 . 152 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad E30/000
    kat. politologie a filozofie FF00/100
  3. Literary theory : an introduction / Terry Eagleton   .  Oxford : Blackwell, 1992 . viii, 244 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad B10/000
  4. Materialism / Terry Eagleton   .  New Haven ; London : Yale University Press, [2016]  ©2016 . 1 online zdroj (x, 176 stran)
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    elektronické knihy01/000
    kniha
  5. Now is the time : art & theory in the 21st century / Terry Eagleton ... [et al.] ; editors Jelle Bouwhuis ... [et al.]   .  Rotterdam :  NAi Publishers,  c2009 . 192 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    DTU - Pavlíček PhDr.00/100
    volný výběr10/000
  6. Sladké násilí : idea tragična / Terry Eagleton ; [přeložil Marek Sečkař]   .  Brno :  Host,  2004 . 391 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    kat. bohemistiky PF00/100
    volný výběr20/000
  7. Úvod do literární teorie / Terry Eagleton ; přeložil Petr Onufer   .  V Praze :  Plus,  2010 . 318 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr01/010
  8. Úvod do literární teorie / Terry Eagleton ; [přeložil Petr Onufer]   .  Praha :  Triáda,  2005 . 363 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    kat. bohemistiky PF00/100
    volný výběr01/010


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.