Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 6  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^ujep_us_auth m0511252^"
  1. Analýza potravin / Jiří Davídek, Jan Velíšek   .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická,  1992 . 122 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D20/000
  2. Analýza potravin / Jiří Davídek, Jan Velíšek ; vyd. Vysoká škola chemicko-technologická, Praha   .  Praha :  VN MON,  1988 . 122 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D40/000
  3. Analýza potravin. Část B, Sensorická analýza / Jan Pokorný, Jiří Davídek ; vyd. Vysoká škola chemicko-technologická, Praha   .  Praha :  VN MON,  1989 . 50 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D40/000
  4. Chemie potravin / Jiří Davídek a kol. ; vyd. Vysoká škola chemicko-technologická, Praha   .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická,  1991 . 142 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D40/000
  5. Laboratorní příručka analýzy potravin / [Autor:] Jiří Davídek a kol   .  Praha :  SNTL,  1981 . 718, [1] s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad E10/000
  6. Obrazy / Václav Menčík ; texty: František Dvořák, Jiří Karbaš, Jiří Davídek, Richard Bergman ; anglický překlad: Pavlína Kensová   .  [Praha] : Richard Bergman : ProfiArt Publishing, 2013 . 138 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr10/000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.