Výsledky vyhledávání
- Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů. Část I., Jakost potravin, potravinových surovin a mléka / Milan Pešek . České Budějovice : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 1997 . 235 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace volný výběr 0 1/0 0 0 - Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů. Část II., Základy zpracování a zbožíznalství mléka a mléčných výrobků / Milan Pešek . České Budějovice : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 1997 . 182 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace volný výběr 0 1/0 0 0 - Mlékařství a hodnocení živočišných výrobků / Lubomír Kratochvíl, Karel Zadražil, Milan Pešek ; vyd. Vysoká škola zemědělská, Praha . Praha : Videopress MON, 1985 . 321 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad D 1 0/0 0 0