Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^ujep_us_auth m0406091^"
  1. Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů. Část I., Jakost potravin, potravinových surovin a mléka / Milan Pešek   .  České Budějovice :  Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta,  1997 . 235 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr01/000
    Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů
  2. Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů. Část II., Základy zpracování a zbožíznalství mléka a mléčných výrobků / Milan Pešek   .  České Budějovice :  Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta,  1997 . 182 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr01/000
    Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů
  3. Mlékařství a hodnocení živočišných výrobků / Lubomír Kratochvíl, Karel Zadražil, Milan Pešek ; vyd. Vysoká škola zemědělská, Praha   .  Praha :  Videopress MON,  1985 . 321 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.