Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 18  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^ujep_us_auth 0170692^"
  1. Adsorbenty na bázi alkalicky aktivovaných aluminosilikátových materiálů pro odstraňování těžkých kovů z důlních vod [rukopis] / Eliška Svobodová   .  2021 . 76
    kniha
  2. Analyticko-chemické hodnocení půdních mikrobních společenstev při fytoremediaci s využitím Miscantthus x giganteus / Michaela Holubová   .  2017 . 68 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  3. Biotechnologie : KTEV/1BIOT. 1. část / Josef Trögl, Petr Horák, Luboš Vrtoch, Lenka Seidlová   .  Ústí nad Labem : UCP SVP UJEP, 2014 . 1 DVD-ROM
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad A10/000
  4. Degradace organických barviv s využitím pokročilých oxidačních procesů / Natálie Rutarová   .  2020 . 64 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  5. Fotokatalytická degradace organických látek s využitím směsi TiO2 a aktivního uhlí [rukopis] / Leona Bubáková   .  2014 . 76 l.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  6. Fotokatalytická degradace s použitím směsných katalyzátorů na bázi TiO2 [rukopis] / Josef Michael Haupt   .  2014 . 51 l.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  7. Příprava 2D diboridů přechodných kovů a jejich kompozitů pro (foto)katalýzu [rukopis] / Jaroslav Nebeský   .  2023 . 83 l. (109 454 znaků)
    kniha
  8. Simultánní stanovení potravinářských barviv s využitím UV/Vis spektrofotometrie / Martin Špinka   .  2017 . 55 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  9. Sorpce organických barviv s využitím halloyzitu [rukopis] / Martina Čadková   .  2022 . 60 l. (95 655 znaků)
    kniha
  10. Sorpce organických látek na haloyzit [rukopis] / Štěpánka Klimešová   .  2023 . 61 l. (88 785 znaků)
    kniha

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.