Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 9  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^ujep_us_auth a0010634 t150a^"
  1. analýza potravin
    potravinářská chemie
    chemická analýza
    fyzikální vlastnosti potravin
    hygiena potravin
    kontrola potravin
    food analysis
    Soubor věcných témat
    (5) - Soubor věcných témat
    (10) - Knihy
  2. degustace
    ochutnávání
    kontrola potravin
    gustation
    Soubor věcných témat
    (1) - Soubor věcných témat
    (1) - Vysokoškolské práce
  3. fyzikální vlastnosti potravin
    fyzika potravin
    aplikovaná fyzika
    analýza potravin
    kontrola potravin
    potraviny
    food physics
    Soubor věcných témat
    (4) - Soubor věcných témat
  4. hygiena potravin
    bezpečnost potravin
    kontaminace potravin
    kontrola potravin
    hygiena
    analýza potravin
    balení potravin
    kvalita potravin
    potraviny
    food hygiene
    Soubor věcných témat
    (8) - Soubor věcných témat
    (9) - Knihy
    (1) - Vysokoškolské práce
  5. hygiena výživy
    dietetika
    kontrola potravin
    kvalita krmiv
    kvalita potravin
    kvalita zemědělských produktů
    stravování
    výživa člověka
    životospráva
    pitný režim
    racionální výživa
    hygiena
    nutrition hygiene
    Soubor věcných témat
    (11) - Soubor věcných témat
    (1) - ELEKTRONICKÉ ZDROJE
    (25) - Knihy
    (2) - PERIODIKA - Souborný záznam periodika
    (9) - Vysokoškolské práce
    (2) - PERIODIKA - Svázaný ročník periodika
  6. kvalita potravin
    jakost potravin
    hygiena potravin
    hygiena výživy
    kontaminanty potravin
    kontrola potravin
    kvalita zemědělských produktů
    pitelnost piva
    značky kvality
    potraviny
    food quality
    Soubor věcných témat
    (8) - Soubor věcných témat
    (1) - ELEKTRONICKÉ ZDROJE
    (12) - Knihy
    (1) - Vysokoškolské práce
  7. potravinářská chemie
    chemie potravinářská
    chemie potravin
    analýza potravin
    aplikovaná analytická chemie
    kontrola potravin
    molekulární gastronomie
    potraviny
    food chemistry
    Soubor věcných témat
    (5) - Soubor věcných témat
    (10) - Knihy
    (3) - Vysokoškolské práce
  8. potravinářská mikrobiologie
    mikrobiologie potravin
    mikrobiologie potravinářská
    aplikovaná mikrobiologie
    kontrola potravin
    potraviny
    food microbiology
    Soubor věcných témat
    (3) - Soubor věcných témat
    (5) - Knihy
  9. potraviny
    alimentární intoxikace
    balení potravin
    bioprodukty
    fyzikální vlastnosti potravin
    hygiena potravin
    jedlé plané rostliny
    kuchařské suroviny
    nutriční hodnota potravin
    obchod s potravinami
    potravinové alergeny
    potravinové zdroje
    potravinářská chemie
    potravinářská mikrobiologie
    potravinářské suroviny
    potravinářský průmysl
    prodejny potravin
    spotřeba potravin
    toxikologie potravin
    výroba potravin
    biopotraviny
    fermentované potraviny
    geneticky modifikované potraviny
    kontrola potravin
    konzervované potraviny
    kvalita potravin
    nutraceutika
    obohacování potravin
    potraviny rostlinného původu
    potraviny živočišného původu
    těstoviny
    poživatiny
    foodstuffs
    Soubor věcných témat
    (31) - Soubor věcných témat
    (1) - Soubor skupin tezauru - věcné témata
    (1) - ELEKTRONICKÉ ZDROJE
    (73) - Knihy
    (3) - PERIODIKA - Souborný záznam periodika
    (13) - Vysokoškolské práce
    (2) - PERIODIKA - Svázaný ročník periodika


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.