Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 56  
Váš dotaz: Všechna pole = ("food" A "quality")
  1. Aktuální poznatky v oblasti jakosti zemědělské a potravinářské produkce : sborník referátů z konference s mezinárodní účastí konané v Brně ve dnech 7.-8. listopadu 2001 / Výzkumný ústav pícninářský Troubsko ve spolupráci s Komisí jakosti rostlinných produktů ORV ČAZV   .  Troubsko :  Výzkumný ústav pícninářský,  2001 . 282 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr01/000
    kniha
  2. Analýza faktorů ovlivňující finální jakost potravin (jablek) v rámci zákona o potravinách a tabákových výrobcích [rukopis] = Analysis of factors affecting the quality of food (apples) according the law on food and tobacco products / Martina Nováková   .  2009 . 52 l., [14] l. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  3. Audit of the control system governing the production, processing, distribution and imports of organic products : (pursuant to Article 287 (4), second subparagraph, TFEU) / European Court of Auditors.   .  Luxembourg :  Publications Office of the European Union,  2012. . 68 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    Evrop. dok. středisko10/000
  4. Beef [elektronický zdroj].   .  [Overland Park, KS] :  Intertec Pub. Corp.
    časopis
  5. Better training for safer food : annual report 2008   .  Luxembourg :  Office for Official Publications of the European Communities,  2009 . 75 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    Evrop. dok. středisko10/000
  6. Better training for safer food : annual report 2009   .  Luxembourg :  Office for Official Publications of the European Communities,  2010 . 80 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    Evrop. dok. středisko10/000
  7. BIO - móda nebo životní styl? [rukopis] / Ivana Hrstková   .  2014 . 111 l.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  8. Cenová konkurence obchodních řetězců z pohledu zákazníka [rukopis] / Jana Ševčíková   .  2007 . 54 l., 4 l. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  9. Entomofágie - historie a součastnost [rukopis] / Denisa Vošahlík černocká   .  2022 . 43
    kniha
  10. Faktory motivující zákazníky k nákupu biopotravin / Marie Kučerová   .  2023 . 86 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.