Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 10  
Váš dotaz: Všechna pole = ("Polyvinyl" A "alcohol")
  1. Adaptace denitrifikačních mikroorganismů imobilizovaných v polyvinylalkoholové matrici [rukopis] / Věra Pilařová   .  2013 . 204 l.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  2. Denitrifikace slaných vod pomocí Biotechnologie lentikats(r) [rukopis] / Radek Holíček   .  2011 . 86 l.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  3. Denitrifikace vod s vysokým obsahem solí pomocí mikroorganismů imobilizovaných technologií Lentikats(R) [rukopis] / Věra Pilařová   .  2010 . 173 l.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  4. Fyzikálně-chemické vlastnosti vodných roztoků PVA [rukopis] / Martin Poláček   .  2021 . 61 l.
    kniha
  5. Fyziologické charakteristiky denitrifikačních bakterií enkapsulovaných v polyvinylalkoholu / Lucie Lhotková   .  2015 . 57 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  6. Modifikace nanovlákenných materiálů na bázi PVA nanočásticemi oxidů kovů [rukopis] / Jakub Doubek   .  2024 . 69 (78 254znaků včetně mezer)
    kniha
  7. Odhad kvantity mikrobiální biomasy imobilizované v polyvinylalkoholové matrici pomocí biochemických ukazatelů [rukopis] / Petra Zemánková   .  2012 . 77 l.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  8. Stanovení množství enkapsulované biomasy v polyvinylalkoholových peletách / Lenka Vacková, Radek Stloukal, Jiří Wanner   .  Vodárenská biologie 2011.s. 216-218.
    článek
  9. Studium propustnosti toluenových par šesti různými polymerními membránami [rukopis] / Kateřina Černá   .  2024 . 66
    kniha
  10. Výskum v oblasti aplikácie biodegradovateľných polymérov na Ústave polymérnych materiálov FCHPT STU v Bratislave / Pavol Alexy ... [et al.]   .  TOP 2010.s. 1-6.
    článek


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.