Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 10  
Váš dotaz: Všechna pole = ("Jazyk" A "sdělení")
  1. Blog jako specifický publicistický žánr / Tereza Sajdlová   .  2019 . 54 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  2. Francouzština a čeština - systémové srovnání dvou jazyků : jazyková příručka pro jazykové školy / Otomar Radina   .  Praha :  SPN,  1977 . 295, [1] s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad B30/000
  3. Komparace lexikálních prostředků hlavních zpravodajských relací ČT a TV Nova / Anna Dolanská   .  2019 . 90 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  4. Mediální obraz festivalu Banát v českých médiích / Klára Suchá   .  2020 . 55 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  5. Nic vám neřeknu [rukopis] : video / Klára Křížová   .  2010 . 40 l. [9] l. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  6. Obraz "sametového výročí" na spektru české internetové žurnalistiky / Anna-Marie Petruková   .  2020 . 45 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  7. Polovětné vazby a kondenzace "druhého sdělení" v ruštině a v češtině / Vladimír Hrabě   .  Praha :  ČSAV,  1964 . 94, [1] s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad E10/000
  8. Reklama ruských aut [rukopis] / Viktoriya Vorobyova   .  2015 . 56 l.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  9. Specifické jazykové prostředky ve sportovním zpravodajství v České televizi a TV Nova / Barbora Pecharová   .  2020 . 94 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  10. Specifika komunikace ve sféře obchodu a managementu [rukopis] / Lyubov Batryn   .  2015 . 56 l.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.