Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 10  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^ujep_us_auth m0522495 xvyp^"
  1. Hodnocení obrobitelnosti nosiče prvního pístního kroužku [rukopis] / Jan Reinhardt   .  2005 . 47 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  2. Návrh a optimalizace výroby souboru součástí [rukopis] / Melichárková Kateřina   .  2006 . 49 listů, 44 listů příloh
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  3. Ověření rentability koupě nového CNC vysekávacího lisu [rukopis] / Stanislav Dubský   .  2006 . 51 listů, 2 listy příloh
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  4. Stanovení únosnosti povrchů po obránění [rukopis] / Martin Novák   .  2003 . 60 listů, 42 listů příloh
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  5. Studie a návrh opravy válečků DPD pro hornictví v SD - 1. strojírenská, a. s. [rukopis] /   .  2006 . 40 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  6. Trvanlivost řezných nástrojů [rukopis] / Lucie Trojanowiczová   .  2004 . 58 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  7. Využití programu TPV2000 ve výrobě [rukopis] / František Puc   .  2007 . 51 listů, 88 listů příloh
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  8. Význam procení kapaliny při broušení [rukopis] / Martin Heřman   .  2003 . 71 listů, 95 listů příloh
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  9. Zavedení výroby souboru součástí [rukopis] / Tomáš Krajsa   .  2005 . 53 listů, 17 listů příloh
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  10. Zvýšení produktivity práce zinkovny [rukopis] / Kateřina Hlaváčová   .  2006 . 35 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.