Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 8  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^ujep_us_auth f0701308 xkni^"
  1. ČSN 56 0116-7 (560116) Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 7, Stanovení obsahu cukrů podle Schoorla   .  Praha : Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví, 1995 . 5 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    CH - Kadlečková Ing.00/100
  2. ČSN EN 71-4 Bezpečnost hraček. Část 4, Soupravy pro chemické pokusy a podobné činnosti   .  Praha : Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví, 2013 . 27 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    CH - Šmídl Mgr.00/100
  3. ČSN EN 71-5 (94 3095) Bezpečnost hraček. Část 5, Chemické hračky (soupravy) jiné než soupravy pro pokusy   .  Praha :  Český normalizační institut,  2000 . 23 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad F10/000
  4. ČSN EN 71-5 Bezpečnost hraček. Část 5, Chemické hračky (soupravy) jiné než soupravy pro pokusy   .  Praha : Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví, 2016 . 67 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    CH - Šmídl Mgr.00/100
  5. Seznam českých technických norem : [stav k 1.1.1998]. 1. díl / [text zpracoval informační úsek ČSNI]   .  Praha :  Český normalizační institut,  1997 . 740 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000
  6. Seznam českých technických norem : [stav k 1.1.1998]. 2. díl / [text zpracoval informační úsek ČSNI]   .  Praha :  Český normalizační institut,  1997 . 359 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000
  7. Technické normy : Seznam platných st. a oborových čs. norem : Stav k 1. 1. 1987. Sv. 2, Třídy 43-96   .  Praha :  Vydav. Úřadu pro normalizaci a měření,  1987 . 623 s.
    kniha
  8. Technické normy : Seznam platných st. a oborových čs. norem : Stav k 1. 1. 1987. Sv. 1, Třídy 01-41   .  Praha :  Vydav. Úřadu pro normalizaci a měření,  1987 . 656 s.
    kniha


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.