Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 4  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^ujep_us_auth a0026673 xcla^"
  1. In-situ podporovaná reduktivní dechlorace s využitím vedlejších produktů potravinářské výroby / Lenka Wimmerová, Jan Němeček, Radim Žebrák   .  Sanační technologie.Sanační technologie X.s. 143.
    článek
  2. Institucionální a systémové podmínky udržitelnosti českého zemědělství v období přechodu k tržnímu systému = Institucional and systemic conditions of the Czech agriculture sustainability in transition toward market system / Josef Seják, Jan Zavíral   .  Studia oecologica.Roč. 1, č. 3 (2007), s. 5-17.
    článek
  3. Pilotní test in-situ podporované reduktivní dechlorace s využitím vedlejších produktů potravinářské výroby / Vojtěch Musil, Lenka Wimmerová, Jan Němeček   .  Inovativní in-situ sanační technologie.Inovativní in-situ sanační technologie.s. 9-16.
    článek
  4. Využití vedlejších produktů z potravinářské výroby při sanaci starých ekologických zátěží = Applications of food industry by-products at remediation of old environmental burden / Lenka Wimmerová, Jan Němeček, Radim Žebrák   .  Studia oecologica.Roč. 2, č. 2 (2008), s. 76-87.
    článek


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.