Výsledky vyhledávání
- In-situ podporovaná reduktivní dechlorace s využitím vedlejších produktů potravinářské výroby / Lenka Wimmerová, Jan Němeček, Radim Žebrák . Sanační technologie.Sanační technologie X.s. 143.
- Institucionální a systémové podmínky udržitelnosti českého zemědělství v období přechodu k tržnímu systému = Institucional and systemic conditions of the Czech agriculture sustainability in transition toward market system / Josef Seják, Jan Zavíral . Studia oecologica.Roč. 1, č. 3 (2007), s. 5-17.
- Pilotní test in-situ podporované reduktivní dechlorace s využitím vedlejších produktů potravinářské výroby / Vojtěch Musil, Lenka Wimmerová, Jan Němeček . Inovativní in-situ sanační technologie.Inovativní in-situ sanační technologie.s. 9-16.
- Využití vedlejších produktů z potravinářské výroby při sanaci starých ekologických zátěží = Applications of food industry by-products at remediation of old environmental burden / Lenka Wimmerová, Jan Němeček, Radim Žebrák . Studia oecologica.Roč. 2, č. 2 (2008), s. 76-87.