Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 14  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^ujep_us_auth a0016563 xvyp^"
  1. Analýza trhu s ovocem : [rukopis] Ladislav Januška   .  2003 . 46 s., 9 s. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  2. Hodnocení příležitostí ovocnářství Ústeckého kraje, na příkladu katastrálního území Tlučeň / Lucie Hotová   .  2015 . 96 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  3. Hodnocení výsadeb hrušní v regionu Severozápad / [rukopis] Zdeněk Šoral   .  2001 . 77 s., 15 s. graf., tab. a fot. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  4. Obnova podnikání v regionu Severozápad na příkladu sušáren ovoce [rukopis] / Jitka Kundrátová   .  2007 . 64 l.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  5. Proměny vinařství a ovocnářství v městečku Třebenice mezi lety 1850 - 1950 / Šárka Neumanová   .  2022 . 68 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  6. Přechod tradičního ovocnářství na udržitelné formy hospodaření [rukopis] / Petr Sloup   .  2012 . 57 l.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  7. Příprava projektu pro strukturální fondy ve vazbě na rekonstrukci ovocnářství v ZD Liběšice / [rukopis] Petr Šimek   .  2006 . 70 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  8. Revitalizace ovocných sadů na příkladu oblasti Litoměřice [rukopis] / Petr Sloup   .  2014 . 109 l.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  9. Rozšíření permakultury v ČR [rukopis] / Zuzana Kučerová   .  2012 . 117 l., [4 l. vol. příl.]
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  10. Vývoj ovocnářství na území Českého středohoří / Venuše Komjatiová   .  2015 . 64 listů, 18 nečíslovaných listů příloh
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.