Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 7  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^ujep_us_auth a0013748 xkni^"
  1. Charakteristika mikroklimatu na rekultivovaných lokalitách výsypek : zpráva za řešení interního grantu za rok 2000 / Petr Vráblík ; vyd. [Univerzita J. E. Purkyně ,Ústí nad Labem. Fakulta životního prostředí   .  Ústí nad Labem :  Univerzita J. E. Purkyně,  2000 . 17 s., 52 s. m., text, a graf. příl., 4 listy vol. m. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D00/100
  2. Microclimate, vegetation and fauna / Ph. Stoutjesdijk, J.J.Barkman   .  Knivsta :  Opulus Press,  1992 . 216 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr10/000
  3. Mikroklima a mezoklima měst, mikroklima porostů / [autoři Hana Středová ... et al.]   .  [Praha] :  Český hydrometeorologický ústav,  2011 . 98 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr01/000
    Mikroklima a mezoklima měst, mikroklima porostů
  4. Mikroklima a místní klima / S.A. Sapožnikovová   .  Praha : Brázda, 1952 . 260 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad E10/000
  5. Mikroklima v historických interiérech / Miroslav Černý, Miloslav Němeček   .  Praha :  Národní památkový ústav, ústřední pracoviště,  2011 . 68 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad B10/000
  6. Optimalizace fyzikálních podmínek pro práci člověka / Miloslav Jokl ; předml. Miroslav Bauer   .  Praha :  Práce,  1984 . 236 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000
  7. TZB - tepelně vlhkostní mikroklima a vytápěcí technika pro stavební inženýry. I / Vladimír Skokan, Miloslav Jokl ; vyd. České vysoké učení technické, Praha. Fakulta stavební   .  Praha :  České vysoké učení technické,  1988 . 92 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.