Výsledky vyhledávání
- Česká kuchyně za dob nedostatku před sto lety / Čeněk Zíbrt . Přerov ; Olomouc : Opus Bohemiae, 2000 . 95 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace kat. historie FF 0 0/1 0 0 - Jak jsme vařili a jedli : knížka pro vzpomínání a procvičování paměti / Klára Cingrošová, Klára Dvořáková . Praha : Portál, 2018 . 157 stran
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace volný výběr 1 0/0 0 0 - Kulinarik und Kultur : Speisen als kulturelle Codes in Zentraleuropa / herausgegeben von Moritz Csáky und Georg Christian Lack . Wien : Böhlau Verlag, 2014 . 196 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace rakouská knihovna 1 0/0 0 0 - Receptář pro každý den 2 / Přemek Podlaha, Zdeněk Brezina ; ilustroval Jindřich Herbrych ; fotografie Pavel Mošna a Přemek Podlaha . Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1991 . 304 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad D 1 0/0 0 0 - Stroje a zařízení v gastronomii a technologie přípravy pokrmů : pro střední a vyšší odborné školy / Martin Kolouch, Anna Volfová . Praha : Fortuna, 2000 . 111 s., [8] s. barev. obr. příl.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad B 1 0/0 0 0 - Technologie kuchařských prací : pro 1.-3. ročník odborných učilišť / Luboš Šebek . Praha : Septima, 2000 . 151 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad B 1 0/0 0 0