Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 7  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^ujep_us_auth a0011273 xkni^"
  1. Česká kuchyně za dob nedostatku před sto lety / Čeněk Zíbrt   .  Přerov ; Olomouc :  Opus Bohemiae,  2000 . 95 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    kat. historie FF00/100
  2. Jak jsme vařili a jedli : knížka pro vzpomínání a procvičování paměti / Klára Cingrošová, Klára Dvořáková   .  Praha : Portál, 2018 . 157 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr10/000
  3. Kuchař : rady a návody k plnění a získání odznaku odbornosti Kuchař / Helena a Eduard Škodovi, Jarmila Krejčířová ; il. Vojtěch Kubašta   .  Praha :  Mladá fronta,  1982 . 211 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad B10/000
  4. Kulinarik und Kultur : Speisen als kulturelle Codes in Zentraleuropa / herausgegeben von Moritz Csáky und Georg Christian Lack   .  Wien :  Böhlau Verlag,  2014 . 196 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    rakouská knihovna10/000
  5. Receptář pro každý den 2 / Přemek Podlaha, Zdeněk Brezina ; ilustroval Jindřich Herbrych ; fotografie Pavel Mošna a Přemek Podlaha   .  Praha :  SNTL - Nakladatelství technické literatury,  1991 . 304 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000
  6. Stroje a zařízení v gastronomii a technologie přípravy pokrmů : pro střední a vyšší odborné školy / Martin Kolouch, Anna Volfová   .  Praha :  Fortuna,  2000 . 111 s., [8] s. barev. obr. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad B10/000
  7. Technologie kuchařských prací : pro 1.-3. ročník odborných učilišť / Luboš Šebek   .  Praha :  Septima,  2000 . 151 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad B10/000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.