Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 7  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^ujep_us_auth a0009153 xkni^"
  1. Hovězí maso : situační a výhledová zpráva : vývoj stavů hospodářských zvířat - skot celkem / Marie Hrubá [a kol.] ; vyd. Ministerstvo zemědělství České republiky, Výzkumný ústav zemědělské ekonomiky, Praha   .  Praha :  Agrospoj,  1996 . 27 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000
  2. Hovězí maso : situační a výhledová zpráva : stav hospodářských zvířat k 1.3.1996 / Marie Hrubá [a kol.] ; vyd. Ministerstvo zemědělství České republiky   .  Praha :  Agrospoj,  1996 . 24 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000
  3. Hovězí maso, vepřové maso : situační a výhledová zpráva / vyd. Ministerstvo zemědělství České republiky   .  Praha :  Ministerstvo zemědělství České republiky,  2001 . 56 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D20/000
  4. Hovězí maso, vepřové maso : situační a výhledová zpráva / vyd. Ministerstvo zemědělství České republiky   .  Praha :  Ministerstvo zemědělství České republiky,  2000 . 51 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000
  5. Hovězí maso, vepřové maso : situační a výhledová zpráva / vyd. Ministerstvo zemědělství České republiky   .  Praha :  Ministerstvo zemědělství České republiky,  2000 . 66 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000
  6. Hovězí maso, vepřové maso : situační a výhledová zpráva / vyd. Ministerstvo zemědělství České republiky   .  Praha :  Ministerstvo životního prostředí České republiky,  1999 . 28 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D20/000
  7. Klasifikace jatečných těl skotu a ovcí / Josef Golda, Jaroslav Vrchlabský ; vyd. Ústav zemědělských a potravinářských informací, Praha   .  Praha :  Ústav zemědělských a potravinářských informací,  1998 . 30 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.