Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 18  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^ujep_us_auth a0003481 xcla^"
  1. Databanka výzkumu ekologického zemědělství v ČR = Database of research of organic farming in the CR / Ladislav Hanuš   .  Ekologické zemědělství 2007 Ekologické zemědělství (konference.s. 20-21.
    článek
  2. Databáza „Integrovaný monitoring zdrojov znečistenia“ / Anna Tlučáková   .  Průmyslová ekologie.s. 196-197.
    článek
  3. Databázové nástroje LCA / Tatiana Krečmerová   .  Posuzování životního cyklu LCA.Posuzování životního cyklu LCA.s. 20-23.
    článek
  4. Geomorfologický informační systém a možnosti jeho environmentálních aplikací = Geomorfologic information system and its environmental applications / J. Pacina, K. Jedlička, J. Minár   .  Studia oecologica.Roč. 4, č. 3 (2010), s. 73-85.
    článek
  5. Inventarizace kontaminovaných míst a starých ekologických zátěží s výskytem persistentních organických polutantů (POPs) v ČR / Jaromír Manhart   .  Sanační technologie XIII.s. 26-29.
    článek
  6. Inventarizace starých ekologických zátěží, resp. kontaminovaných míst s výskytem perzistentních organických znečišťujících látek (POPs) / Petr Hosnédl ... [et al.]   .  Sanační technologie XIII.s. 177-181.
    článek
  7. List of neovolkanic caves in the Ústí nad Labem region (the Czech Republic) supplemented with records of spider Meta menardi (Latreille, 1804); preliminary data / Richard Pokorný, Michal Holec, Kateřina Pokorná   .  Studia oecologica.Roč. 2, č. 2 (2008), s. 12-17.
    článek
  8. Nové metodické pokyny, příručky apod. v procesu odstraňování starých ekologických zátěží / Jan Gruntorád   .  Sanační technologie XII Sanační technologie.s. 29-31.
    článek
  9. Nový způsob evidence kontaminovaných míst / Roman Pavlík   .  Sanační technologie XIII.s. 30-34.
    článek
  10. Nový způsob evidence kontaminovaných míst / Roman Pavlík   .  Sanační technologie XIII.s. 30-34.
    článek

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.