Výsledky vyhledávání
- Analýza potravin / Jiří Davídek, Jan Velíšek ; vyd. Vysoká škola chemicko-technologická, Praha . Praha : VN MON, 1988 . 122 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad D 4 0/0 0 0 - Analýza potravin. Část B, Sensorická analýza / Jan Pokorný, Jiří Davídek ; vyd. Vysoká škola chemicko-technologická, Praha . Praha : VN MON, 1989 . 50 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad D 4 0/0 0 0 - Laboratorní příručka analýzy potravin / [Autor:] Jiří Davídek a kol . Praha : SNTL, 1981 . 718, [1] s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad E 1 0/0 0 0 - Laboratoř mikrobiologického zkoumání potravin / Kateřina Demnerová a kolektiv . Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2016 . 122 stran
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace CH - Šmídl Mgr. 0 0/1 0 0 - Lebensmittel-Mikrobiologie / Johannes Krämer . Stuttgart : Ulmer, 1987 . 272 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad D 1 0/0 0 0 - Methodenbuch der dokumentierten Analysenverfahren gemäss ő 42 LMG 1975 für die Untersuchung der dem LMG 1975 unterliegenden Waren. Band 3 / Hrsg. Österreich. Bundesministerium für Gesundheit, Sport und Konsumentenschutz, Wien . Wien : Bundesministerium für Gesundheit, Sport und Konsumentenschutz, 1992 . 1 sv. (růz. stránkování)
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad D 1 0/0 0 0 - Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti / Jan Pokorný ; vyd. Ústav zemědělských a potravinářských informací, Praha . Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1993 . 196 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad D 1 0/0 0 0 - Mikrobiologické zkoumání potravin / Ludmila Šilhánková ; vyd. Vysoká škola chemicko-technologická, Praha . Praha : VN MON, 1987 . 104 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad D 2 0/0 0 0 - Proč pláčeme při krájení cibule? : plus 57 dalších otázek, které nás napadnou u jídla / Andy Brunning ; překlad: Petr Somogyi . Praha : Grada Publishing, 2019 . 152 stran
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace volný výběr 1 0/0 0 0 - Standard methods for the examination of dairy products / ed. Elmer H. Marth ; ed. American Public Health Association, Washington, DC . Washington, DC : American Public Health Association, 1978 . 416 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad D 1 0/0 0 0