Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 15  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^ujep_us_auth 0136405 xkni^"
  1. Eat Design / Sonja Stummerer & Martin Hablesreiter ; [Fotos von Ulrike Köb und Daisuke Akita]   .  Wien :  Metroverlag,  c2013 . 223 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    rakouská knihovna10/000
  2. Essen und Trinken im Mittelalter / Ernst Schubert ; mit einem Nachwort von Bernd Schneidmüller   .  Darmstadt : Philipp von Zabern, [2016]  ©2016 . 442 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    kat. historie FF00/100
  3. Essen und Trinken im Mittelalter (1000-1300) : Literarische, kunsthistorische und archäologische Quellen / Anne Schulz   .  Berlin :  de Gruyter,  c2011 . xviii, 810 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    kat. historie FF00/100
  4. Essen und Trinken in Alter Zeit / Sonderaustellung aus der Reihe "Was man sonst nicht sieht", 8. November 1991 - 12. Januar 1992   .  Würzburg :  Mainfränkisches Museum,  1991 . 170 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    kat. historie FF00/100
  5. Essen und Trinken in Mittelalter und Neuzeit : [mit Rezepten aus mittelalterlichen Kochbüchern] / herausgegeben von Irmgard Bitsch, Trude Ehlert und Xenja von Ertzdorff unter redaktioneller Mitarbeit von Rudolf Schulz   .  Wiesbaden :  Albus,  1997 . 317 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    kat. historie FF00/100
  6. Food in society : economy, culture, geography / Peter Atkins and Ian Bowler   .  London : Hodder Education, an Hachette UK company, 2001 . xii, 328 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    PŘF - KG - Zdeňka Smutná, Mgr.00/100
  7. Hostina   .  [Praha] : MAK! : Vysoká škola uměleckoprůmyslová v Praze, 2021 . 88 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    FUD - AGDII - MgA. Juliána Chomová00/100
  8. Impérium jídla : hodování, hlad a vzestupy i pády civilizací / Evan D.G. Fraser, Andrew Rimas ; v překladu Lubomíra Sedláka   .  Praha : Kniha Zlin, 2019 . 444 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    kat. historie FF00/100
  9. Jídlo a pití v pravěku a ve středověku / Magdalena Beranová   .  Praha :  Academia,  2011 . 511 s., [16] s. obr. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    BI - Jozífková dr.00/100
    kat. historie FF00/100
  10. Krajiny prostřených i prázdných stolů. I., Evropská gastronomie v proměnách staletí / Blanka Jedličková, Milena Lenderová, Miroslav Kouba, Ivo Říha (eds.)   .  Pardubice-Polabiny : Univerzita Pardubice, 2016 . 344 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    kat. historie FF00/100

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.