Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 11  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^ujep_us_auth 0127861 xcla^"
  1. Aktualizovaná analýza rizik pro lokalitu Důl chemické těžby o. z. TÚU, DIAMO, s. p. / Zbyněk Vencelides ... [et al.]   .  Sanační technologie XIV.s. 73-76.
    článek
  2. Disparity a jejich transformace na indikátory využitelné při revitalizaci území = Disparities and their switch of to indicators usefull within the revitalization of landscape / Miroslava Blažková   .  Podkrušnohorská pánev - revitalizace a resocializace.s. 37-43.
    článek
  3. Hodnocení geotermálního potenciálu v krajině = The geothermal potential assessment in the landscape / Miroslava Blažková   .  Studia oecologica.Roč. 3, č. 2 (2009), s. 31-38.
    článek
  4. Modelování vlivu kontaminace nesaturované zóny na kvalitu vnitřního ovzduší / Radek Ulman, Eliška Pevná, Veronika Rippelová   .  Sanační technologie XIII.s. 248-249.
    článek
  5. Přístupy k hodnocení vlivu dopravy na vodní a horninové prostředí / Jiří Huzlík ... [et al.]   .  Průmyslová ekologie.s. 143-148.
    článek
  6. Realita, mýty a perspektivy použití nanoželeza pro sanaci kontaminovaných míst / Petr Kvapil, Miroslav Černík   .  Sanační technologie XIV.s. 40-44.
    článek
  7. Sanace chlorovaných uhlovodíků reduktivními technologiemi ve slabě propustných horninách / Jaroslav Hrabal   .  Sanační technologie XIV.s. 45-52.
    článek
  8. Stopovací zkouška a pilotní test aplikace Fentonova činidla v puklinovém prostředí / Jiří Kamas ... [et al.]   .  Sanační technologie XIV.s. 80-86.
    článek
  9. Studium interakcí zbytkových technologických roztoků po chemické těžbě uranu metodou kolonových experimentů na strukturně zachovalých horninách / Ladislav Gombos   .  Sanační technologie XIII.s. 135-139.
    článek
  10. Toolbox – softwarový nástroj pro optimalizaci sanace horninového prostředí / Jan Němeček ... [et al.]   .  Sanační technologie XIV.s. 32-39.
    článek

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.