Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^ujep_us_auth 0126625 xkni^"
  1. Analýza potravin. Část B, Sensorická analýza / Jan Pokorný, Jiří Davídek ; vyd. Vysoká škola chemicko-technologická, Praha   .  Praha :  VN MON,  1989 . 50 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D40/000
  2. Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti / Jan Pokorný ; vyd. Ústav zemědělských a potravinářských informací, Praha   .  Praha :  Ústav zemědělských a potravinářských informací,  1993 . 196 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000
  3. Základy výživy : seminární cvičení / Jan Pánek, Jan Pokorný   .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická,  1992 . 56 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.