Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^ujep_us_auth 0139954^"
  1. Chemie a technologie tensidů a detergentů / Milan Bareš, Jiří Zajíc   .  Praha :  VŠCHT,  1988 . 270 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D01/000
  2. Principy potravinářských technologií a vody / Jiří Zajíc a kol. ; vyd. Vysoká škola chemicko-technologická, Praha   .  Praha :  VN MON,  1988 . 169 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000
  3. Živočišná výroba pro posluchače studia základů zemědělské výroby na pedagogických fakultách / [autoři:] František Burda, Jiří Zajíc   .  Praha :  SPN,  1967 . 263 s.
    kniha


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.