Výsledky vyhledávání
- Co byste měli vědět o výrobě potravin? : technologie potravin / Pavel Kadlec, Karel Melzoch, Michal Voldřich a kolektiv . Ostrava : Key Publishing, 2009 . 536 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace volný výběr 1 0/0 0 0 - Chemie a technologie tensidů a detergentů / Milan Bareš, Jiří Zajíc . Praha : VŠCHT, 1988 . 270 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad D 0 1/0 0 0 - Laboratorní cvičení z biochemie / Ladislav Fukal a kolektiv . Praha : VŠCHT, 1996 . 66 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad D 1 0/0 0 0 CH - Nguyen dr. 0 0/1 0 0 - Technologie potravin I / Pavel Kadlec a kolektiv . Praha : Vysoká škola chemicko-technologická, 2002 . 300 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace volný výběr 2 0/0 0 0 - Technologie potravin II / Pavel Kadlec a kolektiv . Praha : Vysoká škola chemicko-technologická, 2002 . 236 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace volný výběr 2 0/0 0 0