Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^ujep_us_auth 0134048^"
  1. Co byste měli vědět o výrobě potravin? : technologie potravin / Pavel Kadlec, Karel Melzoch, Michal Voldřich a kolektiv   .  Ostrava :  Key Publishing,  2009 . 536 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr10/000
  2. Chemie a technologie tensidů a detergentů / Milan Bareš, Jiří Zajíc   .  Praha :  VŠCHT,  1988 . 270 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D01/000
  3. Laboratorní cvičení z biochemie / Ladislav Fukal a kolektiv   .  Praha :  VŠCHT,  1996 . 66 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000
    CH - Nguyen dr.00/100
  4. Technologie potravin I / Pavel Kadlec a kolektiv   .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická,  2002 . 300 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr20/000
  5. Technologie potravin II / Pavel Kadlec a kolektiv   .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická,  2002 . 236 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr20/000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.