Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 7  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^ujep_us_auth m0561002^"
  1. Cvičení z biologie pro 4. ročník gymnázia : Nepovinný předmět / Zdenka Pazourková ; Dana Kvasničková ; Petr Pikálek ; Kresby Vlastimil Cerha, Jaroslav Pazourek, Miroslav Stuchlík ; Fot. J. Pazourek   .  Praha :  SPN,  1984 . 117 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad E20/000
  2. Cvičení z chemie pro 2. ročník gymnázií / Naps. Pavel Beneš... [aj.] ; Obr. Miroslav Stuchlík   .  Praha :  SPN,  1985 . 124 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad E30/000
  3. Pracovní listy k Prvouce pro 1. ročník základní školy / [Karel Tupý, Marie Dušková, Tatiana Salvová ; ilustroval Miroslav Stuchlík]   .  Praha :  Státní pedagogické nakladatelství,  1984 . 16 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr01/000
    kniha
  4. Pracovní listy k Prvouce pro 1. ročník základní školy / Karel Tupý ; Marie Dušková ; Tatiana Salvová ; Il. Miroslav Stuchlík   .  Praha :  SPN,  1984 . 16 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad E10/000
  5. Pracovní listy k Prvouce pro 2. ročník základní školy / Karel Tupý, Marie Dušková, Tatiana Salvová ; ilustroval a obálku navrhl Miroslav Stuchlík   .  Praha :  Státní pedagogické nakladatelství,  1985 . 20 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr21/000
  6. Pracovní listy k Prvouce pro 2. ročník základní školy / Karel Tupý ; Marie Dušková ; Tatiana Salvová ; Il. a obálku navrhl Miroslav Stuchlík   .  Praha :  SPN,  1985 . 20 volných listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad E10/000
  7. Pracovní sešit k Přírodovědě pro 3. ročník ZŠ / Stanislav Nový... [aj.] ; Obr. a graf. úprava Miroslav Stuchlík   .  Praha :  SPN,  1986 . 16 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad E10/000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.