Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 7  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^ujep_us_auth m0553728^"
  1. Filosofie jazyka Waltera Benjamina / Martin Ritter   .  Praha :  Filosofia,  2009 . 280 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    kat. politologie a filozofie FF00/100
    volný výběr10/000
  2. Fragmenty anarchistické antropologie / David Graeber ; [z anglického originálu ... přeložil Martin Ritter ; ilustrace Alexey Klyuykov]   .  Praha :  Tranzit.cz,  2012 . 100 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr10/000
  3. Individualizovaná společnost / Zygmunt Bauman ; [z anglického originálu ... přeložil Martin Ritter]   .  Praha :  Mladá fronta,  2004 . 290 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad E30/000
  4. Medienwissenschaft : východiska a aktuální pozice německé filosofie a teorie médií / Kateřina Krtilová, Kateřina Svatoňová (eds.) ; přeložili Martin Ritter, Martin Pokorný, Petr Mareš   .  Praha : Academia, 2016 . 410 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr10/000
  5. Původ negativní dialektiky : Theodor W. Adorno, Walter Benjamin a frankfurtský Institut pro sociální výzkum / Susan Buck-Morssová ; přeložil Martin Ritter   .  Praha : Univerzita Karlova, nakladatelství Karolinum, 2020 . 375 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr10/000
  6. Výbor z díla. I, Literárněvědné studie / Walter Benjamin ; uspořádal a přeložil Martin Ritter   .  Praha :  OIKOYMENH,  2009 . 335 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    kat. politologie a filozofie FF00/100
    volný výběr00/010
  7. Výbor z díla. II, Teoretické pasáže / Walter Benjamin ; uspořádal a přeložil Martin Ritter   .  Praha :  OIKOYMENH,  2011 . 331 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    kat. politologie a filozofie FF00/100
    volný výběr10/000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.