Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 9  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^ujep_us_auth 0003942^"
  1. Gipotezy o proischoždenii jazyka / Boris Vladimirovič Jakušin   .  Moskva :  Nauka,  1984 . 135 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad B10/000
  2. Gospodin Lešij, gospodin Barin i my s mužikom / Zapiski o skazočnikach ... i skazki, sobrannyje Vl. Bachtinym i Dm. Moldavskim   .  Moskva :  Nauka,  1965 . 356 s.
    kniha
  3. Očerki istorii pervobytnoj kul'tury / Mark Osipovič Kosven   .  Moskva :  Izd. Akademii nauk SSSR,  1953 . 214 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad E10/000
  4. Parižskaja Kommuna 1871 g : Kratkij očerk / Anatolij Grigor'jevič Sluckij   .  Moskva :  Nauka,  1964 . 261 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad E10/000
  5. Pedagogičeskoje masterstvo učenogo : O prepodavatel'skoj dejatel'nosti A.P. Minakova / Volodar Petrovič Liševskij   .  Moskva :  Nauka,  1975 . 117 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad B10/000
  6. Poezija Lermontova / Dmitrij Jevgen'jevič Maksimov   .  Moskva :  Nauka,  1964 . 264 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad B10/000
  7. Roždenije slova : neologizmy i okkazional'nyje obrazovanija / Vladimir Vladimirovič Lopatin   .  Moskva :  Nauka,  1973 . 150 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad B20/000
  8. Slovo o polku Igoreve : Istoriko-literaturnyj očerk / D.S. Lichačev   .  Moskva :  Izd. Akad. nauk SSSR,  1955 . 148 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad B10/000
  9. Žurnal "Sovremennik" i krestjanskaja reforma 1861 g : iz istorii russkoj revoljucionno-demokratičeskoj žurnalistiki / Nikolaj Michajlovič Sikorskij   .  Moskva :  Izdateľstvo Akademii nauk SSSR,  1957 . 194 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad E10/000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.