Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 7  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^ujep_us_auth m0528469^"
  1. Monokrystaly : Určeno technikům pracujícím v oboru synthesy monokrystalů / [Autoři:] Jan Kašpar, Josef Šmíd, Juraj Eckstein   .  Praha :  SNTL,  1957 . 213, [1] s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad E10/000
  2. Nerostné suroviny / Jan Kašpar, Vladislav Přistoupil   .  Praha :  Státní nakladatelství technické literatury,  1955 . 549 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000
  3. Nerostné suroviny : učebnice posluchačů vys. škol chem.-technologických / Jan Kašpar a Vladislav Přistoupil   .  Praha :  SNTL,  1954, [v tir. spr.] 1955 . 549, [2] s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad E10/000
  4. Nerosty radioaktivních prvků, jejich vznik a vývoj : určeno prac. zabývajícím se výzkumem a zprac. radioaktivních surovin, stud. odb. a vys škol, geologům, mineralogům, geochemikům a chemikům / Autor: Jan Kašpar   .  Praha :  SNTL,  1959 . 155, [1] s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad E10/000
  5. Přírodní zdroje v ČSSR : Jejich využívání a ochrana / Jan Kašpar   .  Praha :  Horizont,  1977 . 199, [1] s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad E30/000
  6. Surovinové zdroje průmyslu / Jan Kašpar, Vladislav Přistoupil   .  Praha :  Státní nakladatelství technické literatury,  1970 . 382 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000
  7. Svět krystalů = Welt der Kristalle = A kristályok világa / Helmut Zimmermann ; textem doprovází W. Kleber za spolupráce E. Fischera, H. Preschera, M. Sommera ; uspořádal E. Preukert ; přeložil J. Kašpar   .  Praha : Berlin : Budapešť :  Státní nakladatelství technické literatury ; VEB Verlag Technik ; Mũszaki Könivkiadó,  1959 . 44 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad E20/000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.